X6i & X8i Nyhet

L-Acoustics lanserar två stycken nya högtalare i den mångsidiga Xi-serien, en förlängning av den hyllade X-serien av koaxialhögtalare. Besökare på ISE 2024 fick se och höra de nya X8i- och X6i-modellerna. Xi-serien är designad för att möta kraven för alla typer av integrationsprojekt som kräver kraftfullt, förstklassigt ljud i ett diskret format och som sömlöst kan smälta in i alla rumsarkitekturer

En av nyckelfunktionerna i Xi-serien är dess koaxialteknologi, som möjliggör en kompakt design. Med ett exceptionellt förhållande mellan bandbredd och storlek har Xi-serien L-Vents för att leverera tydligt lågfrekvent ljud och har en väderbeständig IP55-klassificering, vilket gör den lämplig för inomhus- och utomhusinstallationer. X6i och X8i är passiva högtalare och har en 1,5-tums driver med en 6-tums eller 8-tums baselement i en basreflexlåda. Den 90° axelsymmetriska spridningen är fri från sekundära lober över hela frekvensområdet.

X6i ger en max SPL på 123 dB medan X8i har en max SPL på 129 dB. Kombinationen av kraftfullt ljud och elegant form gör X6i och X8i idealiska för sång- eller musikförstärkning i små teatrar, liveklubbar, kyrkor mm. L-Acoustics Xi-serien erbjuder oöverträffad mångsidighet och prestanda för premiuminstallationer.

Kontakta Soundware för priser och mer info

Scroll to top